top of page

Stichting HersenletselSupport

'Het gaat er niet om wat je overkomt, het gaat erom wat jij ermee gaat doen.'


Het zal je maar overkomen; hersenletsel ten gevolge van bijvoorbeeld een verkeersongeluk, een hersentumor, een hersenbloeding of hartstilstand. Van de ene op de andere dag is alles anders, niet alleen voor de getroffene zelf maar ook voor hun naasten.

Stichting HersenletselSupport, biedt support aan mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel, hun naasten en professionals. HersenletselSupport onderscheidt zich door professionaliteit en ervaringsdeskundigheid te combineren. Deze unieke samenwerking zorgt voor verfrissende inzichten en een aanpak die aansluit bij de doelgroep.

'Met MAF meer mens'

Dankzij het winnen van de Hersenbokaal van de Hersenstichting zijn Marja Steegenga en Ellis Merkelijn in de gelegenheid gesteld om de e-learning 'Met MAF meer mens' te ontwikkelen. 'Met MAF meer mens' brengt het beste van de wetenschappelijk bewezen technieken van Mindfulness, ACT en Focussen samen. De training helpt op een praktische wijze weer meer grip te krijgen op het leven en je eigen richting te bepalen.

Inmiddels zijn al ruim 800 deelnemers gestart aan deze online training. Daarnaast heeft Stichting HersenletselSupport een vervolg subsidie mogen ontvangen van de Hersenstichting waarmee deze succesvolle training kan worden doorontwikkeld. 

Meer weten?

Meer weten over Stichting HersenletselSupport of de online training 'Met MAF meer mens'? Kijk dan op onze website www.hersenletselsupport.nl of stuur een mail naar info@hersenletselsupport.nl.

bottom of page