Merkelijn Coaching

Project & Life Management

 


'Het gaat er niet om wát je overkomt, het gaat erom wat jij ermee gaat doen.'


Deze lijfspreuk is mij waarschijnlijk meegegeven in mijn DNA want zo lang als mijn geheugen mij terug neemt in de tijd heb ik deze empowerment altijd gevoeld. En gek genoeg heeft het leven mij eerst vele uitdagingen gegeven om uiteindelijk te beseffen dat juist deze eigenschap mijn meest waardevolle asset is. 


Ik ben opgegroeid in het Horeca familiebedrijf van mijn ouders. Eerst 10 jaar in Duitsland en later in het hart van de mooie stad Groningen. In deze jaren heb ik een traditionele en efficiënte ondernemers opleiding gehad. Dit heeft mij gevormd tot een ondernemer en manager met veel praktisch inzicht en ‘hands on’ mentaliteit met oog voor de kwaliteit van dienstverlening en individuele ontwikkeling van de medewerkers.


Naast en in mijn professionele leven is het coachen en begeleiden van de mensen om mij heen altijd mijn grootste drijfveer geweest. Zowel als manager in het coachen van medewerkers als tijdens mijn werkzaamheden voor WeHelpen of als coach/ervaringsdeskundige voor HersenletselSupport. Ieder mens kan soms wel eens wat support gebruiken om zijn drijfveren te herkennen en vooruit te komen. Gaandeweg mijn leven heb ik verschillende functies bekleed, van Horeca ondernemer tot General Manager van een grote dienstverlener in de zorg. Wat mij anders maakt is juist mijn rijke levenservaring, opgedaan in alle fasen van het leven en in contact met alle lagen van de maatschappij. 


Motiveren, inspireren, organiseren en verbinden. Dit zijn toch wel de kernwoorden die mijn sterkste eigenschappen weergeven en voor mij het uitgangspunt zijn in zowel mijn professionele alsook mijn persoonlijk leven.

Wilt u meer informatie of kennismaken? Neem dan contact met mij op! 

Met hartelijke groet,
Ellis Merkelijn